Stakeholdersdialoog

Omdat we vanuit onze visie het welzijn en welbevinden willen waarborgen van alle betrokkenen bij de Ter Steege Groep, horen wij ook graag wat zij belangrijk vinden. Regelmatig gaan we in gesprek met onze zakelijke opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers om er gezamenlijk voor te kunnen zorgen dat ons MVO-beleid naar een nog hoger plan wordt getild.

Binnen de Ter Steege Groep houdt een werkgroep MVO zich intensief bezig met de praktische uitwerking van het MVO-beleid en daarnaast ook de communicatie over MVO. De werkgroep bestaat uit een afspiegeling van de verschillende bedrijven en op die manier leren we ook weer van elkaar.

Suggesties of idee├źn over maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn dan ook van harte welkom. Je kunt mailen naar: maatschapwij@tersteegegroep.nl.

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Ter Steege hernieuwt
industrieel erfgoed.

Bij binnenstedelijke ontwikkeling is het een uitdaging om bestaand en nieuw, verleden en toekomst op een organische manier met elkaar te verbinden. Als ontwikkelaar en bouwer respecteren we de (cultuur)historische waarde van het aanwezige erfgoed. We zien de landmarks van het verleden als een belangrijke pijler voor het stedenbouwkundig ontwerp. Daarom werken we samen met partners die op dit gebied tastbare toegevoegde waarde kunnen bieden.