Sponsoring

We ontvangen regelmatig verzoeken voor sponsoring. Veel muziek-, sportverenigingen, maatschappelijke instellingen en goede doelen weten ons te bereiken voor financiële ondersteuning van speciale activiteiten of evenementen.

In ons sponsorbeleid is vastgelegd dat de verworven gelden volledig en rechtstreeks ten goede komen aan het doel. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op een link van de sponsoring met een medewerker of relatie. We sponsoren bij voorkeur lokale doelen.

Ter Steege Groep heeft een sponsorcommissie die sponsoraanvragen in behandeling neemt en beoordeelt. Aanvragen kunnen gemaild worden naar: info@tersteegegroep.nl.

 

Karin over Ter Steege Groep

Wat een toppers zijn deze stoppers met roken!

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.