Samen gezond bezig

Wij stimuleren iedereen bij Ter Steege om in beweging te blijven en gezond te leven. Fitheid en gezondheid zijn immers enorm belangrijk. Het is fijn als je lekker in je vel zit. Wie fit is, werkt met plezier en is minder ziek. Je kijkt vooruit: (hoe) kan ik mijn werk nog beter doen? Kortom, je hebt ook zélf in de hand hoe goed én hoe lang je kunt werken. En omdat duurzame inzetbaarheid een gezamenlijke verantwoordelijkheid is, willen wij onze medewerkers daarmee helpen. Daarom hebben we voor onze medewerkers een speciale regeling bedacht.

De 100+ fit actie!

Alle vaste medewerkers van Ter Steege (meer dan 20 uur per week) ontvangen jaarlijks 100 euro om in te zetten voor hun fitheid en gezondheid. Met deze bijdrage van 100 euro (inclusief 5 euro voor het goede doel) kunnen zij gaan ‘plussen’ op hun fitheid en gezondheid.

De hoofdregel is dat de medewerker het bedrag besteedt aan actief bewegen of een gezonde leefstijl. Met ‘actief bewegen’ bedoelen we ook écht actieve beweging. Dus bijvoorbeeld niet het lidmaatschap bij een biljart- of dartvereniging.

Bij een gezonde leefstijl hoort wat ons betreft zéker het bewust omgaan met voeding. Declaraties die een gezonde leefstijl bevorderen vergoeden we ook.

Goed doel

Net als bij het evenement Ter Steege in Beweging steunen we ook een goed doel. Dat werkt zo: als een medewerker gebruik maakt van onze 100+fit actie, dan storten we de eerste 5 euro op de bankrekening van het goede doel. Zo sparen we samen de komende vijf jaar alvast voor de goede doelen van het evenement Ter Steege in Beweging jaargang 2021.

Een jaar voor die tijd worden twee goede doelen geselecteerd, gekoppeld aan medewerkers van Ter Steege. Tijdens het evenement Ter Steege in Beweging 2021 verdubbelen wij het gespaarde bedrag. Dus hoe meer collega’s meedoen, hoe meer geld er gaat naar de goede doelen!

Ben jij medewerker van Ter Steege?

Ga dan snel naar de speciale pagina voor medewerkers op onze site TS in beweging: www.tsinbeweging.nl/medewerkers/

Hier lees je alles over de inhoud van deze regeling en hoe je kunt declareren!

 

 

Ter Steege stimuleert beweging

Sporten is gezond, zowel fysiek als mentaal. We voeren dan ook actief beleid om onze mensen sportief te laten bewegen. Dat is gezond voor henzelf en voor onze organisatie: fitte medewerkers die goed in hun vel zitten presteren beter. Directie en management hebben een voorbeeldfunctie en trekken geregeld zelf de sportkleren aan om in beweging te blijven. Via ons programma Ter Steege in Beweging delen we informatie, praktische tips en leuke ideeën over actief bewegen en gezonde voeding.