Visie en beleid

Onze visie is het waarborgen van het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen bij de Ter Steege Groep. Anders gezegd: Het belang van alle partijen die op welke manier dan ook met Ter Steege te maken hebben, staat voorop. Dit zijn onze zakelijke opdrachtgevers en klanten, maar ook medewerkers, leveranciers, bouwpartners, de overheid en ga zo maar door.

Onze visie is uitgewerkt in ons beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit document is een leidraad voor de verschillende werkmaatschappijen van Ter Steege Groep. Aan de hand van deze richtlijnen kunnen zij specifieke doelen stellen en daarmee concreet invulling geven aan ons MVO-beleid.

Met ons MVO-beleid onderschrijven we de uitgangspunten van MVO Nederland (een kennis- en netwerkorganisatie die ondernemers inspireert en stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen).

Onze bijdrage aan de samenleving

Er zijn voor de samenleving.
We willen niet anders.

“Dankzij Ter Steege heb ik in Kenia kunnen meehelpen aan de bouw van 12 woningen voor kwetsbare families. Het was een ervaring met een lach en een traan. Fantastisch om op deze manier een steentje bij te dragen aan een betere maatschappij.”

Lucas Godeke | Metselaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg