Manager Logisitiek en Service BOuwmaat Gouda

Vakverantwoordelijk Medewerker (32-40 uur) bij Bouwmaat Ede

Bouwmaat Ede is op zoek naar een nieuwe collega met een opgeruimd karakter! Deze functie is ook geschikt voor BBL’ers!

Als Vakverantwoordelijk Medewerker zorg jij ervoor dat onze (vakkrant)artikelen commercieel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen en zorg ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verfmengbalie er altijd netjes bij liggen.

Jij weet dat een representatieve vestiging direct bijdraagt aan het commerciële succes. Daarom zet jij de retouren, de overvoorraad en de ontvangen goederen meteen vakkundig op hun plek. Ook zorg je voor het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders, voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken.

Solliciteren?

Bekijk hier de volledige vacature!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.