Over ons

Ooit begonnen als bouwbedrijf bestaan de activiteiten van Ter Steege Groep nu uit veel meer dan bouwen alleen. De Bouw Vastgoed-divisie is nu een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. De Industrie-divisie met Reginox levert innovatieve roestvrijstalen spoelunits van hoog niveau voor zowel de nationale als de internationale markt. Vanuit de divisie Handel bedienen we met twee formules, Bouwmaat en Gamma, zowel de consument als de professional in de bouwbranche op hun wenken.

De cultuur van ons familiebedrijf heeft ervoor gezorgd dat de waarden die wij belangrijk vinden, altijd stevig verankerd zijn gebleven in onze ondernemingen. Mede hierdoor hebben we ons kunnen ontwikkelen tot een solide organisatie met een herkenbare identiteit.

De divisies hebben elk hun eigen specialisme, expertise en marktpositie. Daarnaast kan men rekenen op de kracht van de Ter Steege Groep voor deskundigheid, organiserend vermogen, mensen en kapitaal.

Klik hier voor het organogram van Ter Steege Groep.

Rieneke over Ter Steege Groep

Altijd de afspraken nakomen.
We kunnen niet anders.

“Ik ben overtuigd van de kracht van Ter Steege en onze Bouwmaat formule. Daarbij wil ik voor mijn klanten een betrouwbare, deskundige partner zijn die met hem meedenkt zodat hij succesvol is. Klanten weten dat ze op ons kunnen bouwen en dat geeft ze vertrouwen.”

René Hooghuis | Vakverantwoordelijk Verkoopmedewerker bij Bouwmaat Rijssen