TOPS Academie deelnemer 2017

Vacatures TOPS Academie

Investeren in je talent. Met onze TOPS Academie maken wij hier werk van. Jouw ontwikkeling, persoonlijk en werk gerelateerd staat hierin voorop.

We hebben weer vacatures open staan voor augustus 2018. Solliciteren kan vanaf nu!

Vacature TOPS Traineehsip

Als afgestudeerde Hbo’er kan je binnen Ter Steege aan de slag als trainee. Je maakt kennis met drie verschillende werkgebieden in verschillende bedrijven. Binnen dit tweejarig traject werk vier dagen en studeer je een dag.

De vacature voor TOPS trainee vind je hier.

Vacature TOPS Kickstart

Kickstart is voor afgestudeerde Hbo’ers die weten wat ze willen. Het doel van dit traject is een snelle ontwikkeling binnen een vaste functie. Je werkt vijf dagen in de week. Het traject duurt een jaar en kan verlengd worden naar twee jaar.

Bekijk de TOPS Kickstart vacature hier!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.