TOPS academie

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Vanuit deze gedachte investeert Ter Steege Bouw Vastgoed veel in de opleiding van jong talent. Denk bijvoorbeeld aan ons TOPS traineeship voor afgestudeerde HBO’ers. Met onze TOPS Academie maken we hier werk van. Zo is er nu ook het traject TOPS kickstart: jong talent ontwikkelt zich sneller tot specialist in een bepaalde functie.

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Waardoor werk je met plezier? Als je op de juiste plek zit. Met ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zodat je kunt groeien in je vak en voldoening haalt uit waar je dagelijks mee bezig bent. Onze TOPS Academie helpt je daarbij.

Onder de vlag van de TOPS Academie biedt Ter Steege Bouw Vastgoed twee opleidingsprogramma’ s aan:  TOPS traineeship  en TOPS kickstart.

TOPS traineeship

Met dit traineeship hebben we al een tiental jaren ervaring en is geschikt voor afgestudeerde HBO’ers in een Bouw- Vastgoedopleiding. In dit traineeship van Ter Steege Bouw Vastgoed ga je twee jaar lang aan de slag met concrete projecten en neem je deel aan een gestructureerd opleidingstraject. Je krijgt als trainee de kans om veel te leren bij drie bedrijven van Ter Steege Bouw Vastgoed. Bij ieder bedrijf werk je 8 maanden binnen een ander werkgebied.

Het traineeship is een combinatie van werken en leren. Het werk is een echte baan, dus geen stage, en leren doe je via een gestructureerd opleidingstraject. In die zin verwachten we dus wel iets van je als afgestudeerde HBO’er, de invulling van de functie heeft geen vrijblijvend karakter. Aan de andere kant mag je van ons de ondersteuning verwachten die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en daarbij ook nog eens sprongen te maken in je persoonlijke ontwikkeling.

TOPS kickstart

In dit programma ga je in een periode van twee jaar aan de slag bij een bedrijf van Ter Steege in een startersfunctie op HBO-niveau en groei je sneller (met een ‘kickstart’) uit tot een vakbekwame specialist.

Jij krijgt de kans intensief te werken aan je eigen ontwikkeling binnen een functie die past bij jouw talenten en voorkeur. Je kiest vooraf bewust voor een bepaald vakgebied (kopers begeleiding, werkvoorbereiding, uitvoering, ontwikkeling, marketing, etc.) en daarin maak je snelle stappen. Zowel op inhoud als persoonlijk vlak. De basis is het ontwikkelplan dat je zelf samenstelt in overleg met je leidinggevende.

Ter Steege Bouw Vastgoed is alert op de bewegingen in de bouw- en vastgoedmarkt én op de arbeidsmarkt. De TOPS Academie zal zich dan ook blijven ontwikkelen. Net zoals jong talent dat bij ons kan doen!

Wil je hier graag meer over weten? Mail dan naar: info@werkenbijtersteegegroep.nl

 

 

 

Werken bij Ter Steege Groep=

Met je collega’s op één lijn zitten

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.