Fit aan ’t werk!

Duurzame inzetbaarheid: gezonde en fitte medewerkers. Dat vinden wij erg belangrijk! Daarom startten wij in 2017 met de 100+fit actie. Elke vaste medewerker krijgt €100,- om te besteden aan een gezonde leefstijl.

Van elke €100,- doneren wij €5,- aan het goede doel. In 2017 haalden wij in totaal €1503,87 op! Dit bedrag werd verdubbeld, dus kunnen we dit jaar in totaal €3.007,74 toevoegen aan ons spaarpotje!

Tijdens het volgende TS in Beweging event in 2021, doneren wij het totale bedrag, over 5 jaar opgespaard, aan twee goede doelen. Deze doelen hebben een directe verbinding met onze medewerkers. In 2016 werd het geld bijvoorbeeld gedoneerd aan de goede doelen waar Jan Pas en Henny Brinkman veel tijd in stoppen.

In 2018 zetten we ons beste beentje voor om weer zo’n mooi bedrag op te halen. En blijven we in beweging! Er staan al een aantal hele gave activiteiten op de planning, waar we met zo veel mogelijk Ter Steege collega’s aan mee willen doen! Zo doen er een aantal collega’s mee aan de Ladies Park Run, lopen we de Rijsserbergloop, zijn we actief tijdens de Triathlon Holten, fietsen we een stuk met Theo de Rooij en doen we mee aan het Datavisual Volleybaltoernooi in Enter. Wij hebben er zin in!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.