Werkkleding Ter Steege voor stichting “Bennie Helpt Gambia, U ook?”

Bij onze leverancier lag nog een voorraad werkkleding in onze oude huisstijlkleuren, onder meer T-shirts, poloshirts, fleecetruien en fleecevesten in diverse maten.

Omdat het niet de bedoeling is dat deze ‘oude’ werkkleding tijdens het werk wordt gedragen, is de kleding aangeboden aan twee goede doelen. Eén van de goede doelen is gekozen op voordracht van Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg, het is de stichting “Bennie Helpt Gambia” uit Coevorden.

Afgelopen dinsdag is de kleding aangeboden aan het bestuur van de stichting, ook de pers was hierbij aanwezig.

Al eerder hebben we onze oude sportkleding aan de stichting geschonken.

De stichting helpt niet alleen met kleding, ook wordt er aandacht besteed aan educatie en gezondheid. Zoals het opzetten van scholen en het ondersteunen van gezondheidscentra met medische artikelen in allerlei vormen. Daarnaast is er in de plaats Serrekunda op beperkte schaal ondersteuning voor een leerlingenproject houtbewerking.

De stichting ‘Bennie Helpt Gambia, U ook?’ is lid van VSG (Verenigde Stichtingen Gambia), om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Omdat samenwerken werkt.

Bennie Helpt Gambia, U Ook?

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.