De Vree en Sliepen Bouwgroep te Tiel treedt toe tot Ter Steege Groep

Ter Steege Bouw Vastgoed te Rijssen en De Vree en Sliepen Bouwgroep te Tiel hebben overeenstemming bereikt om samen verder te gaan. Door de overdracht van de aandelen van De Vree en Sliepen, treedt De Vree en Sliepen toe tot Ter Steege Groep.

 

Bij De Vree en Sliepen werken 49 mensen. De omzet heeft de laatste jaren altijd rond de € 20 miljoen gelegen. De Vree en Sliepen is een kwaliteitsbouwer, reeds opgericht in 1889. Met haar onderdelen nieuwbouw, van zowel woningen als utiliteitswerken, restauratie, renovatie en onderhoud heeft zij altijd op een zeer goede manier kunnen inspelen op de vragen uit de markt. Voor de verdere ontwikkeling van de organisatie, in met name de onderdelen projectontwikkeling en vastgoedbeleggingen, is het nu de wens van De Vree en Sliepen zich aan te sluiten bij een grotere onderneming.

 

Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (GAMMA- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie (o.a. Reginox). Al meer dan 100 jaar met elkaar heeft dit solide familiebedrijf klantgerichtheid en kwaliteitsbesef hoog in het vaandel staan. Met bijna 600 medewerkers realiseert Ter Steege Groep een omzet van circa € 125 miljoen per jaar.

 

Voor Ter Steege betekent deze overdracht, in aansluiting op de Bouw Vastgoed bedrijven in Hardenberg, Rijssen en Apeldoorn, een extra parel aan de ketting. De geografische ligging van De Vree en Sliepen is een verdere versterking van het werkgebied van Ter Steege binnen Nederland.

 

De directie van De Vree en Sliepen (Ted van der Netten van Stigt en Peter Dikker) blijft in haar huidige rol betrokken bij de onderneming.

 

Door deze stap geven we invulling aan de verdere groei van onze onderneming.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.