Vernieuwde Bouwmaat-vestiging in Hilversum

Aan de Nieuwe Havenstraat in Hilversum is afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde, moderne en praktische Bouwmaat voor alle professionals in de bouw. Naast het vernieuwen van het interieur, de indeling van de assortimenten, nieuwe kassa’s en een handige infobalie, komen ook de belangrijke categorieën: Schilderen, Elektrisch Gereedschap, Sanitair Installatie en Tegel Verwerking, duidelijk naar voren in een vernieuwde winkelpresentatie.

“Dankzij deze verbouwing kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn” zegt Karel van der Straten, Manager Verkoop & Vestiging van Bouwmaat Hilversum. “De nieuwe indeling, het interieur en de moderne uitstraling leiden de klanten nog makkelijker door de vestiging. Met ruim 12.000 artikelen standaard op voorraad bieden we alles wat een professional nodig heeft voor het klaren van zijn klus. Tevens hebben we een prachtige koffiehoek gekregen waar onze klanten elkaar dagelijks kunnen blijven ontmoeten en zich nog meer thuis zullen voelen. Dat is wat wij bedoelen met ALLES VOOR SLIMMER BOUWEN.”

Feestelijke heropening

Om te vieren dat Bouwmaat Hilversum geheel is vernieuwd, zal er van 5 t/m 9 december een feestelijk programma op de agenda staan. Alle klanten en relaties zijn meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Op vrijdag 9 december zal de week worden afgesloten met live muziek van 17:00 uur tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend zal een hapje en een drankje hier niet ontbreken,

Bouwmaat, dé groothandel voor bouwmaterialen

Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen voor de échte professional! Alles wat Bouwmaat doet staat in het teken van slimmer bouwen. Het assortiment (tevens online verkrijgbaar in de webshop), de services, het inkoopbeleid, de speciale acties, tot en met de openingstijden van de 46 vestigingen. Alles moet ertoe bijdragen dat de klant zo efficiënt mogelijk zijn werk kan doen. Een maximaal resultaat tegen een minimum aan kosten. Dat maakt Bouwmaat tot de slimste keuze voor iedere professional in bouw, renovatie en onderhoud.

Zie ook www.bouwmaat.nl

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.