verkoopadviseur buitendienst

Verkoopadviseur Buitendienst bij Bouwmaat Hilversum

Als Verkoopadviseur buitendienst leg jij het fundament voor duurzame relaties. Je hebt echt ‘iets’ met mensen en alleen al daarom vind jij niets leuker dan klanten bezoeken en het leggen van nieuwe contacten. Buiten ben jij op je best!

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Meer weten over deze vacature? De volledige vacature vind je hier.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.