Vacatures bij Wildvank Gevelspecialisten

Wildvank Gevelspecialisten is op zoek naar nieuwe collega’s!

Vacature voor… Gevelspecialist

Je werkplekken zijn heel afwisselend. Het ene moment werk je aan een groot renovatie project, het andere moment werk je aan een groot kantoor of restaureer je een oude kerk. Je bent een gemotiveerde werker, bent niet bang om iets nieuws aan te pakken, houdt van werken in de buitenlucht en hebt enige ervaring met voeg- en metselwerk en/of beton- en scheurherstel. Je bent bereid om nieuwe vaardigheden te leren. Wij bieden jou daar ook alle kans toe.

Is deze functie iets voor jou? Bekijk hier de volledige vacature!

Vacature voor… Voorman Gevelspecialist Midden West Nederland

In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid. Jij bent de contactpersoon voor de bewoners en projectleiders. Het rapporteren van het werk ligt in jouw handen. Voorbereiding van de werkzaamheden pak je samen op met de projectleider.

Op de bouwplaats ben jij verantwoordelijk voor jouw team. Jij weet precies wat er op welk moment gedaan moet worden. Je stuurt je collega’s aan, houdt de stand van zaken bij en bewaakt de planning.

Past dit bij jou? Solliciteer op deze vacature!

Hoe zit het met je werkomgeving?

Wildvank is een energiek bedrijf, volop in ontwikkeling. Specialist op het gebied van advies, gevelverduurzaming, renovatie en –restauratie, betonherstel en schadeherstel. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop. Je krijgt kansen om door te groeien, door opleidingen en scholing te volgen. We werken met veilig materieel en rijden in moderne auto’s. Daarnaast ontvang je een compleet kledingpakket van ons. Natuurlijk horen daar goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris ook bij.

 

 

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.