Bouwmaat Rijssen

Vacatures bij Bouwmaat Zwolle en Bouwmaat Huizen

Voor onze Bouwmaten Zwolle en Huizen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

BBL Vakverantwoordelijk Medewerker bij Bouwmaat Zwolle

Klantgerichtheid en service. Daar sta jij voor. Jij weet dat tijd geld is, ook voor onze klanten.

Je houdt dan ook van aanpakken en bent makkelijk in de omgang. Je volgt een MBO opleiding (BBL traject) en je bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

  •  Je vindt bouwmaterialen leuk
  • Je maakt klanten blij
  • Je vindt het leuk om in een team te werken
  • Je werkt zorgvuldig

Als BBL’er treed je bij Bouwmaat in dienst en kom je vier dagen per week  werken. Eén dag in de week ga je naar school.

De hele vacature bekijken? Bekijk hier de volledige functie!

Vakverantwoordelijk Medewerker bij Bouwmaat Huizen

Heb jij een opgeruimd karakter? En ben je in het bezit van een MBO diploma (logistiek of verkoopmedewerker)? Als Vakverantwoordelijk Medewerker zorg jij ervoor dat alle goederen in onze vestiging op de juiste wijze in het schap terechtkomen.

Bekijk hier de volledige vacature!

Werken bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maakt Bouwmaat niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Bouwmaat gunt iedereen succes en investeren daar ook in. Leren doe je bij ons overigens elke dag. Bouwmaat geeft jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.