Vacature voor Werkvoorbereider bij De Vree en Sliepen

Voor De Vree en Sliepen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider! Als werkvoorbereider ben je een belangrijke spil in het projectteam. Je werkt nauw samen met de projectleider, uitvoerder en onderaannemers.

Jouw baan kent veel variatie. Je maakt planningen, stelt contracten op met leveranciers en onderaannemers, maakt bouwverslagen en opleveringsrapporten en controleert tekeningen.

Wat jij in huis hebt? Een HBO of MBO opleiding Bouwkunde. Ervaring in een soortgelijke functie is een pre. Je bent communicatief sterk, werkt graag samen, maar red je ook goed alleen en hebt kennis van Office, CAD-tekenen en/of BIM.

Past deze functie bij jou? Bekijk hier de volledige vacature!

 

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.