Vacature voor Projectleider

Voor De Vree en Sliepen in Tiel zijn wij op zoek naar een projectleider! Als projectleider heb jij de touwtjes in handen bij je eigen projecten.

Goed kunnen communiceren met alle partijen binnen het bouwproces is een absolute vereiste, want jij beoordeelt de uitvoerbaarheid en kwaliteit van de voorgeschreven constructies en bouwmethode en coördineert de werkzaamheden. De verslaglegging, financiële bewaking en efficiënte besteding van de beschikbare budgetten horen ook bij jouw verantwoordelijkheden.

Heb jij al een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie, kennis van lean methoden, klantgericht en een teamspeler? Bekijk dan hier de volledige functie!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.