Manager Logisitiek en Service BOuwmaat Gouda

Vacature voor Medewerker Service bij Bouwmaat Leeuwarden

Voor Bouwmaat Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Medewerker Service voor 16 tot 32 uur.

WAT GA JE DOEN?

Als Medewerker Service laat je niets aan het toeval over om klanten tevreden te stellen en te houden. Je staat ze vriendelijk te woord, beantwoordt op een correcte manier vragen en attendeert ze ongevraagd op marketingacties en kassakoopjes. Voor jou telt maar één ding: een klant die met een goed gevoel de vestiging verlaat.

Jouw passie voor klanten en service blijkt verder uit jouw bijdrage op administratief gebied. Je houdt het kassaboek actueel, muteert klantgegevens in het verkoopsysteem, verwerkt aanvragen van (nieuwe) klantpassen en ondersteunt de verkoopadviseurs. Onder andere bij het maken van offertes, de orderadministratie en correspondentie met klanten en toeleveranciers. Mensen helpen is nu eenmaal je tweede natuur.

EN JE WERKOMGEVING?

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit. Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling. We gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent. Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin. Daarom zeggen wij: Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

MEER WETEN?

Bekijk hier de volledige vacature!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.