vacature bouwmaat

Vacature Verkoopadviseur Buitendienst bij Bouwmaat Huizen

Bouwmaat Huizen is op zoek naar een Verkoopadviseur Buitendienst.

Als Verkoopadviseur Buitendienst leg jij het fundament voor duurzame relaties. Je hebt echt ‘iets’ met mensen en alleen al daarom vind jij niets leuker dan klanten bezoeken en het leggen van nieuwe contacten. Buiten ben jij op je best!

Jij weet echter dat het realiseren van goede verkopen altijd begint met investeren. Het verzamelen en interpreteren van marktinformatie gaat je dan ook net zo makkelijk af als het adviseren van klanten. Jij weet hun wensen te vertalen in passende producten, leidt ze rond op de vestiging en zorgt ervoor dat ze met een prettig gevoel de winkel weer verlaten.

Ook in de opvolging en vastlegging ben je ijzersterk. Jij bent en voelt je verantwoordelijk voor relatiebeheer en ondersteunt de Manager Verkoop & Vestiging bij het voeren van jaarafspraken en bonusgesprekken. Tenslotte weet jij als geen ander de toegevoegde waarde van de Bouwmaatformule onder woorden te brengen en uit te dragen. Zo bouw je een mooie klantenkring op en een omzet waar je u tegen zegt.

 

Weet je zeker dat jij de Verkoopadviseur buitendienst bent die wij zoeken? Ga dan voor meer informatie naar: vacature Verkoopadviseur Buitendienst Bouwmaat Huizen

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.