vacature bouwmaat

Vacature verkoopadviseur buitendienst bij Bouwmaat Enschede

De verkoopadviseur buitendienst is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en de verkoop van producten en services aan (nieuwe) klanten zodat duurzame relaties ontstaan en maximale omzet voor de vestiging gerealiseerd wordt. De werkzaamheden worden grotendeels buiten de vestiging uitgevoerd.

Heb je een actieve, klantgerichte instelling en kun je zelfstandig werken? Beschik je over ervaring in het opbouwen van een uitstekende relatie met nieuwe klanten, bij voorkeur in de professionele markt en denk je marktgericht en heb je affiniteit met de Bouwmagazijn-formule en de Bouwbranche en beschik je over goede communicatieve advies- en onderhandelingsvaardigheden?

Solliciteer en ga naar vacature verkoopadviseur buitendienst bij Bouwmaat Enschede

 

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.