vacature bouwmaat

Vacature Verkoopadviseur Buitendienst bij Bouwmaat Ede

Passie en vakmanschap. Daar sta jij voor. Jij weet dat winnen altijd win-win situaties oplevert en dat straal je uit ook. Jij ademt vertrouwen. Vanaf het allereerste contact. Dat vertrouwen heb je opgebouwd in vergelijkbare commerciële functies in een business-to-business omgeving, bij voorkeur in de bouw. Je weet bovendien wat er komt kijken bij professionele verkoopprocessen.

We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog: we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is. Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Ben jij de Verkoopadviseur Buitendienst die wij zoeken? De volledige vacature vind je hier.

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.