Vacature Timmerman

Vacature Timmerman bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen

Ben jij een gemotiveerde timmerman en wil jij aan de slag op een van onze nieuwbouw- of onderhoudsprojecten? Bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen zijn wij op zoek naar timmerlieden.

Als timmerman bij Ter Steege werk je op een van onze nieuwbouwprojecten en ben je betrokken bij renovatie, mutatie- en reparatieonderhoud bij woningen van woningcorporaties.

Ter Steege Bouw Vastgoed is al meer dan 105 jaar een familiebedrijf met hart en ziel. Met hart voor mensen. Omdat dat onze verantwoordelijkheid is én omdat je beter presteert als je de dingen samen doet – dus rekening houdt met elkaar.

Past bovenstaande vacature bij jou? Solliciteer dan door je CV en motivatie te versturen naar rijssen@tsbouwvastgoed.nl. Meer weten over deze vacature? De volledige vacature vind je hier!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.