Manager Logisitiek en Service BOuwmaat Gouda

Vacature Manager Logistiek en Service bij Bouwmaat Gouda

Als Manager Logistiek & Service ben jij verantwoordelijk voor alle operationele processen in de vestiging. Voor jou bestaat er niets mooiers dan het continu verbeteren van de bedrijfsvoering, met name op het gebied van logistiek, service en voorraadbeheer. Daar ligt je passie

Je weet dat een optimale klantbediening begint met een aansprekende productpresentatie en een optimale beschikbaarheid in het schap. Je bemoeit je daarom intensief met uiteenlopende zaken op de werkvloer. Met jouw manier van leidinggeven weet je mensen te inspireren en te motiveren. Zo bouw jij aan een veilige omgeving, waarin mensen worden gestimuleerd om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de volledige vacature!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.