Vacature Gebiedsontwikkelaar (2x) bij Ter Steege Bouw Vastgoed

Samen met de buurt, toekomstige gebruikers en overheden blaast Ter Steege Gebiedsontwikkeling niet-functionerende gebieden weer nieuw leven in. Het transformeren van oude bedrijventerreinen, het verbeteren van binnensteden en het omgaan met kwetsbare dorpskernen zijn onze uitdagingen. Zo werken wij aan een betere stad of gebied. Obstakels gaan wij hierbij niet uit de weg.

De omgeving waarin wij werken, kennen wij goed. Omwonenden betrekken wij actief bij onze plannen. Zo vinden wij de juiste route door de vele regels en belangen. Samen werken wij aan gebieden waar het over vijftig jaar nog steeds prettig wonen, werken of recreëren is.

Als gebiedsontwikkelaar zorg jij, samen met de regiomanager, voor dit volledige proces vanaf verwerving tot en met de woonrijpe oplevering. Je bent een kei in organiseren, plannen, onderhandelen en communiceren. Daarnaast weet jij onze locaties en bouwopgaven te verbinden met (professionele) afnemers.

Vanwege de groei van onze werkzaamheden zoeken wij twee gebiedsontwikkelaars.

Solliciteer en ga naar vacature Gebiedsontwikkelaar (2x) Ter Steege Bouw Vastgoed

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.