Vacature Bouwmarktmanager GAMMA Nijverdal

Als bouwmarktmanager stuur je de bouwmarkt zelfstandig aan, ben je verantwoordelijk voor je eigen jaarplan en richt je je op het behalen van de omzet en het rendement. Je streeft naar een perfect winkelbeeld, optimale klantenservice, efficiënte werkprocessen en haalt het maximale uit de lokale markt. Dit realiseer je door jouw team op inspirerende wijze te coachen en tevens als gastheer de klanten enthousiast en op vriendelijke wijze te adviseren bij hun klus.

Ga jij elke dag voor het beste verkoopresultaat? Ben jij een inspiratie voor je medewerkers om je heen? Staat de klant voor jou altijd op nummer 1?

Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.