vacature bouwmaat

Vacature Verkoopadviseur buitendienst bij Bouwmaat Zwolle

Passie en betrokkenheid staan bij Bouwmaat voorop. Je werkt in een winnend team samen met vakkundige collega’s aan de verdere groei van de succesformule en draagt bij aan het succes van onze klanten. Werken bij Bouwmaat staat voor uitdaging.

Heb je een actieve, klantgerichte instelling, werk je zelfstandig en beschik je over ervaring in het opbouwen van een uitstekende relatie met nieuwe klanten, bij voorkeur in de professionele markt? Denk je marktgericht en heb je affiniteit met de Bouwmagazijn-formule en de Bouwbranche en ben je woonachtig in Zwolle of in de directe omgeving van Zwolle.

Solliciteer en ga naar vacature verkoopadviseur buitendienst Bouwmaat Zwolle

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.