Truckrun Rijssen – Holten 2018

Als je in Rijssen en Holten woont, is het je afgelopen zaterdag vast niet ontgaan: de Truckrun Rijssen – Holten 2018! In het kader van 775 jaar Rijssen, organiseerden de vrienden van Transportstad Rijssen-Holten zaterdag een truckrun voor mensen met een beperking.

Een mooie dag dus, voor mensen met een beperking. Daarom stelde ook Ter Steege Materieel hun truck en chauffeur beschikbaar! Onze chauffeur Wim Oostewechel had een man van rond de 50 als passagier, samen met twee kinderen uit de familie. De ouders van de man stonden te zwaaien bij het station in Holten. Wim: “We hebben toch even een kleine stop gemaakt. Er werd zo uitbundig gezwaaid. Mijn passagier vond het geweldig. Heel waardevol om zoiets te kunnen doen!”

De Sterkerij, een plek waar mensen die niet of moeilijk meekomen in het arbeidsproces aan het werk zijn, organiseerde een fotowedstrijd. En onze truck staat op de winnende foto!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.