Terugblik op de FBK Dubbele Mijl

Op de foto van links naar rechts: Sjoerd van de Weerd, Thijs ter Harmsel, Wim Nijkamp, Tom Nieuwenhuis, Jane Dijkstra, Carolien Stam en Corné Tempert

Afgelopen weekend, het eerste weekend van juni, stond heel Hengelo in het teken van de FBK Games. Een echte klassieker in de Nederlandse atletiekwereld. De donderdag voor de FBK Games vindt traditiegetrouw de FBK Dubbele Mijl plaats. En ook dit jaar stonden er 7 collega’s aan de start.. Deze loop is ondertussen een vast event op onze Ter Steege in Beweging Kalender.

Dit evenement staat niet zomaar op onze kalender. Ter Steege is al jaren sponsor van de Dubbele Mijl en sinds dit jaar zijn wij ook verbonden aan de FBK Games als Noaber. Deze Noabers bestaan uit een aantal Twentse bedrijven, die samen de FBK Games een extra duwtje in de rug te geven. Juist nu belangrijk, nu het zo goed gaat met de Nederlandse atletiek.

Jane was een van de collega’s afgelopen donderdag die de FBK Dubbele Mijl liep. De Dubbele Mijl is een loop van 3,2 kilometer vanuit het FBK Stadion naar het centrum van Hengelo. Ze vertelt graag meer over haar ervaring.

​​​​​​​”Waar de Nederlandse topatleten Sifan Hassan en Femke Bol in het weekend aan de start staan, startten wij ook ons eerste rondje in het FBK Stadion. Van daaruit liepen we door de (deels) door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen gebouwde woonwijk Park Veldwijk en waar we op dit moment de hoogste appartemententoren van Hengelo, de Apollotoren, aan het bouwen zijn. Extra leuk om hier tijdens het hardlopen nog even een glimp van op te vangen. Na 3,2 km. finishten we allemaal met mooie tijden Volgend jaar doen we dus gewoon weer mee!”

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.