Ter Steege Rijsserbergloop weer groot success!

De Ter Steege Rijsserbergloop van vrijdagavond 10 juni jl. was opnieuw een fantastisch evenement!  Atletiekvereniging AV Rijssen heeft het aantal deelnemers opnieuw verbroken. Dit jaar finishten 850 deelnemers op de verschillende afstanden! De afstanden variëren van 400 m voor de allerkleinsten tot 10 km voor degenen die drie keer de befaamde beklimming van de Rijsserberg wilden doen! Het was dan ook heerlijk weer, zowel voor de lopers al voor de vele toeschouwers. En dankzij een geweldige organisatie was het nog lang gezellig rond de atletiekbaan.

Ter Steege Groep was opnieuw hoofdsponsor van de Rijsserbergloop. Vast onderdeel is de Reginox bedrijvenloop. Ter Steege stimuleert beweging vanuit de overtuiging dat een fitte medewerker beter presteert. Bovendien was dit evenement een fantastische aanloop naar Ter Steege in Beweging op 18 juni! Dan gaan bijna  200 medewerkers van Ter Steege sportieve uitdagingen aan in verschillende onderdelen. We gaan dan ook voor net zo’n geslaagd evenement!

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.