Ter Steege Groep was opnieuw hoofdsponsor van de Rijsserbergloop

Ter Steege stimuleert beweging vanuit de overtuiging dat een fitte medewerker beter presteert. Dat dit beleid vruchten afwerpt, blijkt uit het record aantal eigen medewerkers dat dit jaar deelnam aan deze hardloopwedstrijd.

Ruim 40 collega’s gingen de uitdaging aan en trotseerden de toch wel hoge temperatuur tijdens de loop. Zij namen deel aan de Reginox bedrijvenloop. Door het aanbieden van deze bedrijvenloop bevordert Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presenteren. Ook een groot aantal collega’s van Reginox waren uiteraard van de partij.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.