Ter Steege Groep genomineerd voor fitste bedrijf van Twente

Yes, wij zijn genomineerd voor het fitste bedrijf van Twente!
Op 19 november tijdens TOMS Business Blow Out van TOM – Twents Ondernemers Magazine horen we of de winnaar zijn. Spannend dus!

Midden oktober werden we uitgenodigd om een presentatie te geven over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen Ter Steege voor de jury. Er werd ook een video opgenomen waarin Rieneke Leusink en Rosalie ten Hove – Ligterink kort vertelden waarom Ter Steege een van de fitste bedrijven van Twente is.

We feliciteren natuurlijk ook de bedrijven Subvention en Little Rocket, van harte gefeliciteerd met jullie nominatie voor het fitste bedrijf van Twente. Leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.