Ter Steege Groep genomineerd voor Familiebedrijven Award 2019!

We zijn blij jullie te kunnen melden dat we met Ter Steege Groep zijn genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2019!

De Familiebedrijven Award wordt jaarlijks uitgereikt door De Stichting Familie Onderneming aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. De Stichting wordt ondersteund door ABN AMRO en KPMG. KPMG verzorgt de onafhankelijke selectie van familiebedrijven op basis van 8 criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is.

Verdere informatie is te vinden op: https://familiebedrijvenaward.nl/

Samen met 6 andere familiebedrijven behoren wij tot de selecte groep van 7 genomineerden. Op 22 januari pitchen we tijdens een bijeenkomst met de andere genomineerden. Hierna blijven er drie finalisten over. Op 10 april wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.