Ter Steege Bouw Vastgoed draagt voetbalclub BSC Unisson Boekelo een warm hart toe!

Eén van de pijlers onder het MVO-beleid van Ter Steege is “‘Betrokkenheid bij en ontwikkeling van de gemeenschap”. Wij beseffen dat grote binnenstedelijke ontwikkelingen van bijvoorbeeld oude fabriekslocaties, maar ook kleine bouwprojecten grote impact kunnen hebben op een stad, dorp of buurt. Bij al onze ontwikkelingen proberen we ook ons steentje bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Door middel van het inzetten van lokale ondernemers, maar ook bijvoorbeeld door ondersteuning van plaatselijke initiatieven, clubs en verenigingen.

De komst van de nieuwe wijk ‘de Bleekerij’ in Boekelo hield onder andere in dat de voetbalclub moest verhuizen naar een nieuwe locatie. De vereniging maakt inmiddels alweer enige tijd, met veel plezier, gebruik van hun nieuwe onderkomen.

Het blijkt dat ook veel bewoners uit de nieuwe wijk actief betrokken zijn bij de voetbalvereniging . In de laatste uitgave van het clubblad staat een interview met drie voetballende broers, wonend in de wijk ‘De Bleekerij’.

Ter Steege steunt de club financieel en op hun beurt maken zij reclame voor de nieuwe woningen die wij aanbieden in onder andere het clubblad, maar ook in de kantine op de bierviltjes en alle info-schermen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.