Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn ondersteunt Roparunteam Lelystad

Het was niet te missen. Afgelopen weekend was het tijd voor de Roparun. Ongelooflijk veel teams uit heel Nederland liepen mee. Ook Lelystad had een team. Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn sponsorde Roparunteam Lelystad tijdens hun tocht van Hamburg naar Rotterdam op het stuk van Barendrecht naar Rotterdam.

Roparunteam Lelystad

Dit jaar deed Roparunteam Lelystad voor het twaalfde jaar mee aan de Roparun, en ook dit jaar vertrok het team uit Hamburg. Roparunteam Lelystad bestaat uit acht lopers, vier fietsers, drie chauffeurs, twee teambegeleiders, drie verzorgers en vier mensen die zorgen voor de catering. Ze hebben allemaal een compleet andere achtergrond, maar zijn gedreven door hetzelfde doel; met zijn allen de Roparun ‘lopen’ en voordien zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel. Gisteren kwam het team over de finish.

Meer informatie over het Lelystadse team vind je op: www.roparunteamlelystad.nl.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen geld ophalen voor mensen met kanker. Het evenement wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. De doelen waaraan de Stichting Roparun de opbrengst besteed hebben één ding gemeen: ondersteunen van mensen die getroffen zijn door kanker, zowel tijdens de ziekteperiode of als er geen uitzicht op verder leven meer is.
Meer info vind je op: www.roparun.nl.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.