Succesvolle knutselmiddag bij Bouwmaat Rijssen

Woensdagmiddag 16 maart stond in het teken van klussen en knutselen met jonge Bouwmaatjes. Vele ouders en grootouders kwamen met hun (klein)kinderen knutselen bij Bouwmaat Rijssen.

Tijdens de WOW week zijn er altijd leuke acties voor jong en oud. De jonge klussers onder ons konden zich deze middag bezig houden met schilderen en metselen.

Medewerkers van Bouwmaat Rijssen hielpen samen met de (groot)ouders om mooie kunstwerken te maken. Aan het eind van de middag gingen de kinderen met een voldaan gevoel en mooi kunstwerk weer naar huis.

Zowel de kinderen, (groot)ouders als medewerkers Bouwmaat Rijssen waren enthousiast over deze middag en gaan voor een vervolg in 2017!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.