Succes Ter Steege Groep gedeeld tijdens nieuwjaarsbijeenkomst Rode Loper van Twente 2016!

Op maandagavond 9 januari vond voor het vierde achtereenvolgende jaar de Rode Loper van Twente plaats. De Rode Loper is een initiatief van Twente Branding, in samenwerking met Industriële Kring Twente, VNO-NCW Twente, World Trade Center Twente, Technologie Kring Twente, Stichting Fris, MKB Twente, Kamer van Koophandel, de Maatschappij departement Twente, Kwaliteits Kring Twente en de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren

Diverse Twentse organisaties en personen waaronder Ter Steege Groep werden in een programma van een uur lang in het zonnetje gezet. Deze Twentse ambassadeurs hebben in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie ontvangen voor innovatie en ondernemerschap.

Ook voor ons was op het podium de rode loper uitgerold en werd onze algemeen directeur Hans ter Steege kort geïnterviewd door dagvoorzitter Sandy Nijhuis.

Hans gaf het belang van een zo klein mogelijke afstand tussen ondernemers en overheid aan en ziet HRM als de motor voor succesvol ondernemen.

Aan het begin van het programma werd aan alle aanwezige ondernemers de oproep gedaan om tot pakkende campagneslogans voor Twente te komen in dit verkiezingsjaar. Dit leverde interessante slogans op zoals ‘samen onderweg naar ondernemend Nederland’, ‘Twente maakt dromen haalbaar’ en ‘netwerken is een werkwoord: laat ons verbinden, naar elkaar luisteren, elkaar helpen en Twentse meters maken!’.

We zijn enorm trots dat wij hieraan mee mochten doen door onze nominatie van beste werkgever in de bouw vastgoed branche.

Kijk voor meer informatie op www.twente.com/rodeloper

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.