Ter Steege Groep gastheer en sponsor van “Het verzet kraakt”

“Het Verzet Kraakt” is een musical en theaterspektakel rondom de grootste bankroof aller tijden in Almelo welke in november 1944 door het Twentse verzet gepleegd is.

Er komen ongeveer 20 tot 25 voorstellingen voor 1.250 bezoekers per keer. Het spektakel speelt zich van 30 augustus t/m 23 september af op een grote ontwikkelinglocatie van Ter Steege; het Indië terrein in Almelo.

Gemeente Rijssen-Holten is 1 van de 6 gemeenten die hieraan meewerkt.

Ter Steege is, behalve één van de belangrijkste sponsoren, ook gastheer van al deze bezoekers, die een avondvullend programma met eten, drinken en een voorstelling voorgeschoteld krijgen. Aan de gevel van het hoofdkantoor van Ter Steege hangt daarom sinds kort een enorm spandoek om dit spektakel nog meer onder de aandacht te brengen.

We zijn blij dat we op deze manier bijdragen om Twente cultureel op de kaart te zetten. Dat pas ook bij onze Maatschappelijke verantwoordelijkheid: de maatschappij dat zijn wij!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.