Ter Steege Bouw Vastgoed best presterende werkgever 2016

Wij zijn bekroond tot de Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Bouw en Vastgoed!

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt elk jaar in zo’n 200 branches welke werkgevers het beste presteren in hun bedrijfstak. Hierbij worden allerlei zaken tegen het licht gehouden: van de kwaliteit van de organisatie, tot de financiële huishouding, tot de tevredenheid van de medewerkers. Van de 10 finalisten in de categorie Bouw en Vastgoed werd Ter Steege uitgeroepen  tot  de Best Presterende Werkgever 2016.

De jury kent ons onder meer de hoogste score toe op het gebied van knowhow en innovatie binnen de bouw en vastgoed. Ook onze klant- en servicegerichtheid krijgen de hoogst mogelijke score. Uit het juryrapport: “Ter Steege is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Ter Steege een absolute topper in haar wereld.”

De mens centraal

De nominatiecommissie is ook vol lof over het HRM-beleid. Op onder meer de criteria talentontwikkeling, betrokkenheid en vitaliteit werden de hoogste mogelijke scores toegekend. Nogmaals uit het juryrapport: “In haar organisatie staat de mens in alle opzichten centraal. Ter Steege schept kaders waarin iedereen optimaal kan functioneren, met als doel mensen in hun kracht te zetten en zich te laten ontwikkelen. Talentontwikkeling, dat is waar het om draait. Ter Steege is zuinig op haar medewerkers, waakt over hun gezondheid en kijkt ook naar de lange termijn. Zij is in alle opzichten een outperformer die zich realiseert dat de medewerkers het daadwerkelijke kapitaal van de organisatie vertegenwoordigen. Een terechte winnaar!” Mooie cijfers voor ons en onze medewerkers!

17 december: Arbeidsmarkt TV

Het Nationale Business Succes Award Instituut is in het leven geroepen om succes te stimuleren, kennis over succes te delen en succesvolle mensen te verbinden. Op zaterdag 17 december a.s. is algemeen directeur Hans ter Steege te gast bij het tv-programma Arbeidsmarkt TV van SBS om te praten over de prijs. De uitzending begint om 16.00 uur.

Binnenkort hebben we jullie stem nodig om mee te dingen naar de landelijke titel over alle branches heen: De Nationale Business Succes Award!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.