Ter Steege in beweging was een Top dag!

Het sportieve evenement ‘Ter Steege in beweging’ op zaterdag 18 juni 2016 was een groot succes in alle opzichten! Het doel was om zoveel mogelijk medewerkers gezond te laten bewegen in het jaar dat Ter Steege Groep 105 jaar bestaat. En dat is gelukt! Ruim 400 medewerkers en gezinsleden kwamen in actie. Dit leverde in totaal € 12.686,86 op voor de twee goede doelen die aan de sportieve uitdagingen waren gekoppeld.

Onze medewerkers zetten hun beste beentje voor bij de verschillende onderdelen. De uitdagingen varieerden van 40 km toerfietsen tot 150 km wielrennen en van 10 km wandelen tot een halve marathon hardlopen. In teamverband streden daarnaast medewerkers om de Expeditie Robinson- en Fort Boyard trofee. Er vielen heel wat zweetdruppels en grenzen werden verlegd. Wij stimuleren met dit evenement medewerkers in beweging te blijven. Dat is goed voor henzelf en de organisatie.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en niet in de laatste plaats voor de twee goede doelen. Voor het evenement zijn goede doelen uitgekozen waar twee medewerkers zich in hun vrije tijd actief voor inzetten. Het gaat om de Stichting Ontmoeting voor thuis- en daklozen en om de stichting Hart voor Nicaragua, die huizen bouwt voor de allerarmsten daar. Zij namen aan het eind van de dag blij en tevreden uit handen van onze algemeen directeur Hans ter Steege de waardecheque in ontvangst.

Wij zijn er trots op dat we dit met elkaar hebben neergezet!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.