Stadsmusical op Indië terrein

Dit jaar bestaan gemeente Almelo en woningstichting Beter Wonen beide 100 jaar. Samen bieden zij Almelo een stadsmusical aan, waarin het verhaal van 100 jaar Almelo in een setting van een verjaardagsfeest wordt opgevoerd. Iedereen is uitgenodigd. Het familieverhaal is het thema aan de hand waarvan de historie van Almelo wordt verteld. De verhalen gaan niet alleen over glorie en succes, maar vooral de overwinning op het verdriet die maakt dat je een geschiedenis hebt te vertellen. In ‘Van katoen en Nu’ spelen professionele acteurs en doorgewinterde amateur-acteurs uit Twente. Het Nederlands Symfonie orkest zorgt voor de muzikale begeleiding.

Het Indië terrein, van Ter Steege Bouw Vastgoed, met haar culturele erfgoed vormt het geweldige decor voor het belevingstheater. Het monumentale booggebouw “De Sterkerij” vormt het letterlijke decor. Voordat bezoekers daar mogen plaatsnemen vindt een theater wandeling met diner over het terrein plaats. Zodoende komen bezoekers geheel in de sfeer van weleer.

De musical is tien avonden vanaf 10 september te zien. Iedere avond is er plaats voor ongeveer 1.000 gasten.  Met haar medewerking en ter beschikking stelling van het Indië terrein geeft Ter Steege invulling aan de lokale betrokkenheid die wij zo belangrijk vinden in ons MVO beleid.  Onze ontwikkel- en bouwlocatie in Almelo is tien dagen lang het culturele centrum van Almelo.  Hier zijn we trots op!

Meer info en kaartverkoop via www.vankatoenennu.nl

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.