Rennen in Disneyland Parijs voor WarTrauma Foundation

Een stuk hardlopen door Disneyland Parijs, dat klinkt als een droom! Dit jaar werd de Disney Run voor de tweede keer georganiseerd in Disneyland Parijs. Wouter en Frank Seppenwoolde stelden aan hun vader Wilbert en oom Erik voor om dit jaar mee te doen. Erik en Wilbert waren enthousiast, maar dan wel gekoppeld aan een goed doel. Ter Steege Bouw Vastgoed sponsorde de loop voor WarTrauma Foundation.

De missie van WarTrauma Foundation is het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg en psychosociale ondersteuning voor mensen en gemeenschappen in onderontwikkelde gebieden, die getroffen zijn door een humanitaire crisis. Door de kloof tussen kennis en actie te overbruggen, redt WarTrauma levens en helpt de geestelijke gezondheid en het sociaal welzijn van mensen verbeteren.

WarTrauma Foundation is bijvoorbeeld actief in het leefgebied van de Jedizi in Noord-Irak. In 2014 vielen hier militanten van IS hun leefgebied binnen. Duizenden meisjes en vrouwen werden gevangen genomen. De vrouwen en meisjes die ontsnapt of bevrijd zijn, zijn vaak ernstig getraumatiseerd. WarTrauma Foundation helpt deze vrouwen met therapie om te kunnen gaan met de heftige dingen die gebeurt zijn.

Kijk hier voor meer informatie over WarTrauma Foundation.

Samen met Wouter en Frank zetten Wilbert en Erik een sponsor lijn op voor vrienden en familie, en een sponsor lijn voor bedrijven. De cheque werd in Disneyland symbolisch overhandigt. Wouter en Frank haalden zo ruim €10.000 op voor WarTrauma Foundation!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.