Reginox is op zoek naar een Export Manager!

Wil jij graag internationaal actief zijn in de sales en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is dit jouw kans om bij een gedegen en innovatieve organisatie als Export Manager aan de slag te gaan!

Jij wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en bent omzet- en resultaat verantwoordelijk. Hierbij richt jij je met name op de area’s Midden- Oosten, India, Australië/Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika. Jij gaat voor een langdurige relatie met bestaande distributeurs, dit doe je op een effectieve en natuurlijke manier, jij beschikt over de gunfactor!

Past dit bij jou? Bekijk hier de volledige vacature!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.