Reginox in het programma “Wist je dat”?

Wist je dat je met soda en azijn je gootsteen kunt ontstoppen? En wist je dat 60% van alles wat je in de keuken doet, in de spoelbak doet?

Onlangs zijn bij Reginox opnames gemaakt in de fabriek en in de showroom van Reginox voor het programma Wistjedat? Koert Jan de Bruijn houdt een kort gesprek met Wim ter Steege over de ontwikkelingen op het gebied van rvs in relatie tot spoelbakken. Wim laat de nieuwe gekleurde spoelbakken serie zien en verteld ook over de nieuwe spoelunit Niagara met de diverse voordelen. In de showroom van Raab Karcher Eshuis in Vriezenveen verteld Marco Lamers, accountmanager west Nederland, over de waterbesparing van de Niagara. En dit terwijl Guido Meinders van ’t Brodshoes bezig is met een heerlijk ‘echt hollands’ diner. Kortom, een leuk item om naar te kijken!

Klik hier voor de opname

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.