Record aantal deelnemers Ter Steege Rijsserbergloop

De Ter Steege Rijsserbergloop van vrijdagavond 13 juni jl. was een groot succes! Atletiekvereniging AV Rijssen heeft een gouden greep gedaan door de Rijsserbergloop, het jaarlijkse sportieve hoogtepunt van de vereniging, te verhuizen van de zaterdag naar de vrijdagavond. Maar liefst achthonderd deelnemers verschenen aan de start van de verschillende afstanden. De afstanden variëren van 400 m voor de allerkleinsten tot 10 km voor degene die drie keer de befaamde beklimming van de Rijsserberg wilden doen !

Ter Steege Groep was opnieuw hoofdsponsor van deze 26e editie van de Rijsserbergloop. De lokale betrokkenheid bij een evenement, het prachtige parcours en niet in de laatste plaats de sublieme organisatie maken dat Ter Steege graag bijdraagt aan dit succes. Bovendien stimuleert Ter Steege beweging vanuit de overtuiging dat een fitte medewerker beter presteert.

Vast onderdeel is de Reginox bedrijvenloop. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presenteren. Reginox gaf zelf het goede voorbeeld door maar liefst met vier teams aan de start te verschijnen.

 

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.