Pionieren: de eerste circulaire woningen in Twente

Het is de week van de circulaire economie! 🌳 En wat is nou mooier om aan te sluiten met een video over het eerste circulaire project in Twente? Ter Steege Advies & Innovatie is nauw betrokken bij dit bijzondere project in Enschede. Samen met Stef Oude Sanderink van De Woonplaats en Bart Oude Wolbers van Bouwonderneming Oude Wolbers vertelt Johan Riezebos over de samenwerkingsvorm, de bouwwijze en circulair bouwen in de toekomst in deze video.

Dit is een gezamenlijk project van De Woonplaats, Bouwonderneming Oude Wolbers, Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud, LKSVDD architecten, PrefabNL, Lucassen bouwconstructies, Loohuis Installatietechnieken B.V. Fleringen en Ter Steege Advies & Innovatie.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Johan Riezebos.

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.