Reginox werkt samen met Soweco

Op hun plek bij Reginox

Wij hebben oog voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de redenen waarom wij, als Reginox, samenwerken met Soweco. Soweco loopt voorop in het vinden van een passende baan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Henk Maats en Martin ten Hove zijn via Soweco aan het werk bij Reginox. Tijd om eens te vragen wat ze van hun werk bij Reginox vinden.

“We vinden het een machtig mooi bedrijf en we werken graag bij Reginox,” antwoordden ze op de vraag hoe ze het werk vinden. “We hoeven niet de hele dag hetzelfde werk te doen. Ons werk bestaat uit veel verschillende taken. Het is fijn om onder de mensen te zijn en bij de andere werknemers te horen.”

Henk en Martin vertellen hoe hun dagen eruit zien. “De ene keer maken we hoekjes die in de dozen komen te zitten. De andere keer pakken we producten in een doos of stoppen we onderdelen in een plastic zakje en sealen we het zakje. Dit zijn allemaal andere werkzaamheden, dat maakt het werk leuk.”

Henk en Martin, heel veel succes bij Reginox en bedankt voor het leuke gesprek!

Namens Wim Nijkamp, KAM-coördinator Reginox

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.