MVO project kinderboerderij “de Hertenkamp” te Hilversum

Op zaterdag 22 juli was het zover: samen met de Vakman Fred Pols (klant van Bouwmaat Hilversum) heeft Bouwmaat Hilversum vrijwillig een nieuw speelhuisje neergezet, waar de kinderen weer jaren speelplezier van kunnen hebben. Op het voormalige hertenkamp van Hilversum is een mooie kinderboerderij gevestigd. De jeugd kan daar genieten van de dieren, er is een mooie speeltuin en ook een plek om af en toe een ijsje of een kopje koffie te nuttigen. Niet alleen de jeugd maar ook voor de volwassenen is het even lekker tot rust komen op de kinderboerderij.

“De Hertenkamp” wordt voor het grootste gedeelte draaiende gehouden door vrijwilligers, waardoor ze elke donatie of hulp goed kunnen gebruiken. Vanuit de MVO gedachte van Bouwmaat Hilversum is daarom besloten om het speelhuisje (wat erg aan vervanging toe was) te vervangen voor een nieuwe.

De medewerkers van Bouwmaat Hilversum vonden het een erg leuk project en zijn allen erg blij met het eindresultaat. Wij wensen de bezoekers van “de Hertenkamp” dan ook veel speelplezier.

 

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.