Mobiele app voor GAMMA

Vanaf heden is er voor GAMMA klanten een mobiele app beschikbaar. Weer een mooie stap in het verder ontzorgen van de klant en het bieden van gemak altijd en overal!

De app is naast de bouwmarkten, webshop en website een nieuwe manier om contact te hebben met de klant en de klant met GAMMA. De app biedt naast informatie over onze bouwmarkten en producten ook extra gemak. In de app zit een (barcode-) scanfunctie, zodat klanten in de bouwmarkt de productcode kunnen scannen en zo toegang krijgen tot informatie die over het product beschikbaar is.

Daarnaast kunnen klanten de GAMMA voordeelpas koppelen in de app. Na koppeling van de klantenkaart zijn de coupons digitaal beschikbaar en dus scanbaar aan de kassa vanaf de smartphone! Op deze manier hoeft de klant niet meer zijn/haar pas en coupons fysiek bij zich te hebben om gebruik te kunnen maken van de voordelen. Een mooie, nieuwe ontwikkeling bij GAMMA om trots op te zijn!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.