Meer toekomst met onze nieuwe TOPS Academie

‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Vanuit deze gedachte investeert Ter Steege Bouw Vastgoed veel in de opleiding van jong talent. Denk bijvoorbeeld aan ons TOPS traineeship voor afgestudeerde HBO’ers. Met onze nieuwe TOPS Academie maken we hier nog meer werk van. Zo is er nu ook het traject TOPS kickstart: jong talent ontwikkelt zich sneller tot specialist in een bepaalde functie.

Jong talent van nu

De vier jonge talenten op de foto doorlopen nu een opleiding aan onze nieuwe TOPS Academie. We introduceren Jocelyn Boerman, Rosalie Ligterink en Jan-Harmen Rook die het TOPS kickstart programma doorlopen en Gijs Klunder die het TOPS traineeship in september begint.

Meer nieuws over hoe het hen vergaat tijdens de traineeships volgt later in het jaar!

Ontwikkeling

Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Waardoor werk je met plezier? Als je op de juiste plek zit. Met ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zodat je kunt groeien in je vak en voldoening haalt uit waar je dagelijks mee bezig bent. Onze TOPS Academie helpt je daarbij.

Verschillende programma’s

Onder de vlag van de TOPS Academie biedt Ter Steege Bouw Vastgoed nu twee opleidingsprogramma’ s aan: TOPS traineeship en het nieuwe TOPS kickstart.

TOPS traineeship

– Voor afgestudeerde HBO’ers

– Doel: kennismaken met de verschillende werkgebieden binnen drie bedrijven

– Met detacheringsmogelijkheden binnen onze organisatie

– Duur: 2 jaar

– 4 dagen werken, 1 dag studie

 

TOPS kickstart

– Voor afgestudeerde HBO’ers én medewerkers met maximaal 2 jaar werkervaring

– Doel: snelle ontwikkeling in een bepaalde functie (bijv. kopersbegeleiding, uitvoering, vastgoedontwikkeling, marketing)

– Traject bij één werkmaatschappij, 1 periode van 8 maanden naar een ander bedrijf in onze organisatie

– Duur: 1 jaar met optie van verlenging tot 2 jaar

– 5 dagen werken

Ter Steege Bouw Vastgoed is alert op de bewegingen in de bouw- en vastgoedmarkt én op de arbeidsmarkt. De TOPS Academie zal zich dan ook blijven ontwikkelen. Net zoals jong talent dat bij ons kan doen!

Lees nu: ons Duurzaamheidsverslag 2023!

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.