Marlies in beweging

Mijn naam is Marlies Kool en ik ben werkzaam bij Reginox als receptioniste/telefoniste sinds 2007.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met sporten. Tot de middelbare school heb ik geturnd en was ik ongeveer 7 uurtjes per week te vinden in de sporthal. Het turnen kon ik niet meer combineren met school en daarom ben ik ermee gestopt.

Enige tijd daarna heb ik niet meer aan sport gedaan (maar fietste wel elke dag, door weer en wind, vanuit Nijverdal naar de school in Holten), dus beweging kreeg ik wel. Om toch weer een sport op te pakken, ben ik daarna bij een atletiekvereniging begonnen met hardlopen. Helaas waren dit maar een paar maandjes, doordat ik last kreeg van mij knie en ik heb daarom daar ook maar afstand van genomen.Dus wederom weer zoeken naar een sport … Totdat ik de vraag kreeg om te starten met “maak kennis met tennis”. Ik had bij voorbaat nooit gedacht dat ik dit zo’n leuk spelletje zou vinden. De eerste 5 lessen werden al snel aangevuld met een nieuwe reeks van 10 nieuwe lessen en daarna nog eens 10 lessen.

Zo kwam het eerste toernooitje in zicht voor beginners, hiervoor had ik mij aangemeld (wat ik enorm spannend vond). En zo volgden er meerdere toernooitjes voorbij waaraan ik deel heb genomen. Op deze manier is er een groepje ontstaan waarmee we wekelijks samen lessen volgen om toch elke keer beetje bij beetje beter te worden. Tot op de dag van vandaag (6 jaar later) trainen we nog altijd gezamenlijk en buiten de lessen om proberen we 1 a 2 keer per week nog individueel te trainen.

De toernooitjes en competities liggen in verband met corona helaas helemaal stil, maar we kunnen niet wachten om dit weer op te pakken. Buiten dat we lekker sportief bezig zijn hebben we veel lol en plezier, wat net zo belangrijk is.

Ter Steege is een opleider

We zien het als onze taak om de opleiding en ontwikkeling van mensen te stimuleren. Binnen onze Groep krijgt gemotiveerd talent alle kansen om zich optimaal te ontplooien. Daarnaast zijn we actief betrokken bij een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Dit doen we onder meer via onze TopS Traineeships voor Hbo’ers, via een convenant met Saxion Hogescholen en door te fungeren als leerbedrijf.